Audi youngtimers.

Interessante auto's met karakter

Audi youngtimer: Techniek ontmoet design.

Een van de merken in onze collectie youngtimers is Audi. Dit automerk onderscheidt zich niet alleen door het gestroomlijnde design, maar ook door zijn kwaliteit: Audi staat bekend om de sterke combinatie van technische innovatie en Duitse degelijkheid op hoog niveau. Niet voor niets is het motto van Audi al sinds 1971 Vorsprung durch Technik.

Audi youngtimer specialist

Youngtimer Audi fans weten ons te vinden. Want ook ónze liefde voor Audi youngtimers is groot. Met trots kunnen we zeggen dat we er regelmatig in slagen om écht bijzondere, schaarse exemplaren te bemachtigen. Die dankzij de youngtimerregeling ook nog eens zeer betaalbaar zijn. Kijk maar eens in ons portfolio. Voor het onderhoud werken we samen met Audi-specialisten. Zij kennen de techniek van onze Audi youngtimers door en door.

Audi youngtimer: ziet u zich al rijden?

Gaat uw hart sneller kloppen van een A6 of A8? Of van een echt mooie S6? We brengen graag een bezoekje aan bijvoorbeeld Duitsland om er een voor u te vinden. Heeft u uw hart verloren aan een ander type Audi, dan gaan we natuurlijk ook graag voor u op zoek. En hebben we de perfecte Audi youngtimer gevonden, dan kunt u vrijblijvend een proefrit komen maken.

Sportief en snel

Het toonaangevende automerk Audi bestaat al meer dan honderd jaar en geniet grote populariteit. Al snel nadat Audi de eerste auto had gemaakt, werd het merk heel bekend. Dat kwam vooral door de zware races die ermee gewonnen werden. Nog steeds is Audi een vooraanstaand merk in de autoracerij. Sinds de jaren zeventig bouwt Audi ook luxe auto’s. Audi is onderdeel van de Volkswagen Group.