BMW youngtimers.

Interessante auto's met karakter

De magie van een BMW youngtimer

Waarom rijden mensen BMW en zijn er in onze collectie regelmatig BMW youngtimers te vinden? Dat een BMW zeer aantrekkelijk is, heeft in ieder geval te maken met het gevoel van puur genieten dat je ervaart in een BMW; met kwaliteit en sportiviteit, avontuur en ambitie.

BMW youngtimer specialist

Je hebt een BMW of je droomt ervan, zegt men weleens. En we moeten toegeven dat het automerk ook ons heeft ‘ingepakt’. Onze liefde voor BMW youngtimers is groot en dat weet de liefhebber. Regelmatig rijden we naar het buitenland om weer zo’n sterk staaltje karakter op te halen. Voor het onderhoud werken we samen met BMW-specialisten. Zij kennen de techniek van elk van onze BMW youngtimers door en door.

Ziet u zich al rijden in een BMW youngtimer?

Kunnen we u wakker maken voor de onvergetelijke ervaring die een rit met de comfortabele BMW X5 is? Of voor het rijplezier van een uniek exemplaar uit de BMW 3-, 5- of 7-serie? We gaan graag voor u op zoek naar uw droomauto. En hebben we de perfecte BMW youngtimer gevonden, kom dan vrijblijvend een proefrit maken.

BMW Youngtimer voor een gunstige prijs

In ons land kennen we de youngtimerregeling. Dankzij die regeling bent u maandelijks een stuk minder kwijt aan bijtelling. Waardoor die BMW-droom ineens werkelijkheid kan worden.

BMW auto's sinds 1928

BMW begon in 1928 met de productie van automobielen. En na de introductie van de legendarische sportwagen BMW 328 roadster werd het merk voorgoed geassocieerd met dynamiek, autosport en technologie. Halverwege de jaren zestig zette BMW een nieuwe koers in met een van de mooiste sportwagens aller tijden, de 507, en door de BMW 1500 te introduceren. Alle daarna gekomen ontwikkelingen en innovaties worden gekenmerkt door high performance, vernieuwing en rijplezier. BMW, het automerk voor de man die het gemaakt heeft, is samen met MINI en Rolls-Royce onderdeel van de BMW-group.