Landrover youngtimers.

Interessante auto's met karakter

Geen auto's gevonden

Land Rover youngtimer: een way of life

Soms verkopen we een exemplaar al voordat we ‘m online kunnen aanbieden. Dan hebben we het natuurlijk over de Land Rover youngtimer.

Liefde en ontzag voor Land Rover Youngtimer

Verder gaan waar anderen ophouden. Grenzen verleggen. De Land Rover is geen auto, maar een way of life. Tijdloos en robuust. Perfect tot in ieder detail. Met veel passie speuren wij daarom voortdurend naar zeldzaam mooie Land Rover youngtimers.

Land Rover youngtimer specialist

Alle Land Rover youngtimers die wij naar Nederland halen, hebben een lage kilometerstand en zijn zorgvuldig onderhouden. Voor het onderhoud werken we samen met Land Rover-specialisten. Zij kennen de techniek van elk van onze Land Rover youngtimers door en door.

Range Rover youngtimer

Binnen de Land Rovers gaat onze speciale liefde uit naar de Range Rover. Wie erin rijdt, begrijpt waarom. De Range Rover heeft en kan alles. Hij is stijlvol en chique, maar ook enorm krachtig en hij ademt vrijheid en avontuur. En het interieur is grandioos, met al dat hout en leder. Een Range Rover youngtimer is relatief duur in onderhoud, maar de lage bijtelling en lage aanschafprijs maken dat weer goed, om van het rijplezier nog niet te spreken.

Youngtimer dealer Land Rover

Gaat u het avontuur aan en kiest u daarbij voor een comfortabele, volledig uitgeruste Land Rover youngtimer? Bij ons vindt u er een waarmee u rijdt voor de prijs van een instap leaseauto!

Ontdek de Land Rover youngtimer

Land Rover is het op-een-na oudste terreinwagenmerk ter wereld en maakt permanent vierwiel- en voorwielaangedreven auto’s. Het merk begon haar geschiedenis in 1948 onder leiding van de broers Maurice en Spencer Wilks. De Range Rover werd in 1970 geïntroduceerd. Sinds 2008 is Land Rover in bezit van het Indiase bedrijf Tata Motors.