Mercedes-Benz youngtimers.

Youngtimers met klasse & karakter

Filter op merk

Geen auto's gevonden

Mercedes Youngtimer: ‘The best or nothing’

Hoe het voelt om in een smetteloze youngtimer Mercedes-Benz E-klasse of S-klasse te rijden? Tsja, hoe leg je uit hoe het is om de rest van de wereld járen voor te zijn? Of hoe het is om de liefde van je leven gevonden te hebben?

Mercedes youngtimer specialist

Het neusje van de zalm onder de Mercedes youngtimers, maar dan betaalbaar. Bij ons vindt u die onweerstaanbare Mercedes youngtimer waarmee rijden weelde wordt. Alle Mercedes-Benz exemplaren die wij hebben weten te vinden, hebben een lage kilometerstand en zijn zorgvuldig behandeld. Voor het onderhoud werken we samen met Mercedes-Benz-specialisten. Zij kennen de techniek van elk van onze youngtimers Mercedes als geen ander.

Fascinatie voor Mercedes-Benz Youngtimer

Een ‘samenspel van emotie en intelligentie’, zo worden de verschillende generaties E-klasse van Mercedes-Benz wel aangeduid. Ook rijden in een exemplaar uit de S-klasse is een onvergetelijke ervaring. Mercedes youngtimers zijn van zo hoge kwaliteit dat je er nog steeds de hele wereld mee rond kunt. En dat voor een aantrekkelijke prijs, want doordat ze goedkoop zijn in de aanschaf en u gebruik kunt maken van de youngtimerregeling , zijn de automobielen van Mercedes-Benz ook voor u binnen handbereik.

Het tijdperk Mercedes

Wie in een youngtimer van Mercedes rijdt, sluit aan bij een rijke historie. Aan de wieg van het succesvolle automerk Mercedes-Benz stonden Gottlieb Daimler (1834-1900) en Carl Benz (1844-1929). De geniale Benz bracht de eerste auto ter wereld uit. In 1926 fuseerden de twee oudste autofabrieken ter wereld, Mercedes en Benz, tot Daimler-Benz AG. Gezamenlijk brachten zij de eerste personenwagens op de markt. Maar ook op het gebied van autoraces heeft Mercedes in de 20e en 21e eeuw zijn sporen verdiend.