Volkswagen youngtimers.

Interessante auto's met karakter

Volkswagen youngtimer: Succes verzekerd!

Van Golf, Kever en Beetle tot Touareg en Phaeton. Het automerk Volkswagen is synoniem aan succes en betrouwbaarheid. Bij ons vindt u Volkswagen youngtimers in topstaat met een lage kilometerstand.

Volkswagen youngtimer specialist

Volkswagen was met veel modellen zijn tijd ver vooruit. Daar plukken Volkswagen youngtimer-rijders nu de vruchten van! Regelmatig weten we een mooie, bijzonder goed onderhouden Volkswagen youngtimer op de kop te tikken. Het mooie van een youngtimer is dat de Volkswagen waar u vroeger alleen maar van kon dromen, nu ineens bereikbaar is. De bijtelling ligt bij een youngtimer namelijk een stuk lager dan bij een nieuwe auto. Voor het onderhoud werken we samen met Volkswagen-specialisten. Zij kennen de techniek van elk van onze Volkswagen youngtimers door en door.

De betaalbare youngtimer volkswagen

Het verhaal van Volkswagen begon met Ferdinand Porsche, die een idee had voor een goedkope auto. Nadat diverse partijen hem een ‘nee’ hadden verkocht, kreeg Porsche van Adolf Hitler de opdracht een wagen voor het volk te ontwerpen. Na de Tweede Wereldoorlog maakte de Volkswagenfabriek de succesvolle Kever, gevolgd door de nog altijd veel gevraagde Golf en een aantal andere modellen. Volkswagen AG is uitgegroeid tot een internationaal concern dat naast personenauto’s en lichte bedrijfswagens ook vrachtwagens produceert.