Blog

I have a dream(car).

Het kopen van een auto is altijd een ingrijpende beslissing. Soms kan dat een hele puzzel zijn. Welk merk wordt het? Een stoere SUV? Of toch een sportieve en praktische stationcar, zodat we er in het weekend en de vakanties ook wat aan hebben? Wordt het een kleine, grote, snelle of een zuinige?

Afwegingen auto kopen

Naast al deze ‘praktische afwegingen’, speelt de financiële kant natuurlijk ook een grote rol. Wat is het budget? Kopen we de auto zakelijk of privé? Wat kost ons de auto per maand aan bijtelling? Kortom: keuzestress.

Droom of nachtmerrie?

De meeste lezers hebben vast ooit een droomauto in gedachten gehad. Zo’n auto waarvan vroeger een poster boven je bed hing. Zo’n auto waarvan je dacht: als ik later groot ben, dan moet het deze worden!

Helaas bleek de werkelijkheid ver van de droom af te staan. Met beide benen op de grond, zag het ernaar uit dat je droomauto financieel volledig onbereikbaar was.

De aanschafprijs lag rond de € 100.000 of nog hoger. En zakelijk kopen was er al helemaal niet bij, want de bijtelling over de nieuwwaarde deed je zo schrikken, dat je droom haast een nachtmerrie werd.

Dromen komen uit met Youngtimerregeling

Nachtmerries, daar houden we niet van. Dus we komen met goed nieuws! Door de financieel gunstige Youngtimerregeling, is het mogelijk om in je droomauto te rijden voor lage maandelijkse kosten.

De aantrekkelijk lage bijtelling van slechts 35% over de dagwaarde van een 15 jaar oude sportbolide, maakt dat de droom nu werkelijkheid kan worden. Wij hebben namelijk zo’n droomauto in onze collectie!

Porsche Youngtimer

Het is de Porsche 911 Carrera 3.6.
◼️ Model 997
◼️ Bouwjaar 2004
◼️ Slechts 125.000 km op de teller
◼️ Volledig Porsche onderhouden
◼️ In nieuwstaat

Een tijdloze machine, waardevast en een btw-auto, wat ‘m extra interessant maakt. Zakelijk volledig te activeren, af te schrijven en alle btw volledig terug te vorderen. De bijtelling voor deze Porsche is slechts € 280 per maand.

Dat klinkt interessant, niet waar? En het oogt ook nog eens interessant!

Porsche 911 997 carrera koster en hogeslag automotive.JPG

Nu wilt u vast deze prachtige auto bekijken! Hier vindt u alle foto's en specificaties van deze Porsche Youngtimer. Wilt u eens komen kijken bij ons aanbod? Of heeft u vragen over het kopen van een Youngtimer? Laat het ons weten!

📖 Leuk om te lezen? Bekijk dan ook eens onze andere blogs