Blog

Toplimousines beschikbaar door Youngtimerregeling.

Captains of industry, ministers, leden van de raad van bestuur, ze behoren tot de gelukkige happy few die de mogelijkheid hebben zich te verplaatsen, of te laten besturen door hun chauffeur, in een absolute toplimousine.

Opties auto

Uitgerust met het fijnste leder, afgewerkt met de mooiste houtsoorten of aluminium delen, voorzien van allerlei opties zoals navigatie, op talloze manieren te verstellen comfortstoelen, luchtvering, vierwielaandrijving, automatische versnellingsbak en ga zo maar door.

Duits en Engels

Deze limousines zijn de paradepaardjes van de Duitse en Engelse auto-industrie. Ze lopen voorop in innovaties, zitten vol met de beste materialen, ze bieden alle weldaad en comfort en zijn het boegbeeld van het merk. “Das Beste oder nichts!“ Is de slogan die Gottlieb Daimler, de grondlegger van Mercedes-Benz, ooit uitsprak en daarmee is het de basis van het merk.

Audi, Jaguar en Mercedes-Benz

Dat deze modellen, de Audi A8, jaguar XJ en de Mercedes-Benz S Klasse de wereldklasse bepalen, is merkbaar omdat deze auto’s wereldwijd het meest begeerd zijn. Kijken we naar het Oosten, dan willen de Aziaten, met de Chinezen voorop, het liefst rondgereden worden in deze auto’s. Wel met een lange wielbasis, dat dan wel weer, maar geen product vanuit de regio.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Vele merken hebben een aanval gedaan om in deze klasse mee te draaien. Lexus, Infinity, Genesis, Xedos, Cadillac en de Fransen met hun Peugeot 604/605, Renault Safrane en Citroen met de CX/XM/C6. En wie herinnert zich de Opel Senator of de Ford Granada/Scorpio of Volvo 760? Toch hebben deze merken nooit de status kunnen bereiken die de überklasse wel heeft behouden.

Youngtimerregeling maakt het mogelijk

Met de Youngtimerregeling, die zeer interessant is voor ondernemers vanwege de lage bijtelling, komen deze auto’s binnen het bereik van veel mensen. De aanschaf is vaak nog een fractie van de nieuwprijs, maar zeker zo belangrijk is dat de maandelijkse bijtelling gaat over de dagwaarde. En dat is iets anders dan de aanschafwaarde.

Precies weten hoe dat zit? Bekijk dan het rekenvoorbeeld op deze pagina over de bijtelling van youngtimers.

Youngtimers van Koster & Hogeslag Automotive

De Youngtimers van Koster & Hogeslag Automotive zijn over het algemeen afkomstig vanuit Zwitserland of Duitsland, ze hebben vaak maar 1 of 2 eigenaren gehad, niet meer dan 100.000 tot 125.000 km gereden en zijn aantoonbaar geheel dealer onderhouden.

De strenge selectie bij inkoop, de technische controle in onze eigen werkplaats en het in perfecte staat brengen door onze car-detailers maken dat deze auto’s in bijna nieuwstaat verkeren.

Top Youngtimers

U ziet, voor de bijtelling van een elektrische auto, rijdt u in de crème de la crème van de premium automerken. Bekijk ze snel:
◼️Youngtimer | Audi A8 4.2 Quattro
Youngtimer | Jaguar XJ8 Executive 4.2
Youngtimer | Mercedes-Benz S500 (binnenkort online)