Youngtimer leasen.

Youngtimer leasen.

Wilt u een youngtimer leasen? Geen probleem.

Een youngtimer leasen: stijlvol rijden zonder zorgen

Ziet u zichzelf al door het landschap rijden of over de snelweg zoeven in een prachtig afgewerkte auto met fraaie belijning en smaakvol vormgegeven interieur? Wij gaan letterlijk ver om onze youngtimers op te halen. Uitstekend onderhouden topstukken in de kracht van hun bestaan, vaak afkomstig van bijvoorbeeld een gepensioneerde liefhebber of een manager van een multinational.

Kiest u voor een youngtimer leasen in plaats van een youngtimer kopen?, dan weet u zeker dat onderhoud voor u nooit een issue zal zijn. Een youngtimer leasen is volop genieten van een exclusieve auto met de zekerheid van een vast maandbedrag.

Youngtimer leasen of kopen?

Is een youngtimer leasen voordeliger dan kopen, of juist niet? De rekensom zal u verrassen! Een auto leasen heeft zo zijn voordelen boven kopen. De grootste voordelen zijn natuurlijk zorgeloosheid en gemak: u weet precies waar u aan toe bent, want de maandelijkse lasten staan vast en met onverwachte onderhoudskosten krijgt u niet te maken.

Nadeel van leasen is de fiscale bijtelling. Bij zakelijk leasen speelt deze een grote rol. Maar let op, hier wordt het interessant. Want de bijtelling voor een auto van vijftien jaar of ouder is vele malen lager dan de bijtelling voor een nieuwe auto. Dat komt door de youngtimerregeling.


Weg met die saaie standaard leaseauto

Organisaties die tot nu toe altijd voor saaie standaardleaseauto’s kozen, ontdekken steeds vaker de youngtimerregeling. Dankzij deze regeling kan het financieel heel aantrekkelijk zijn om een youngtimer te leasen, en rijden medewerkers in een fantastische auto voor de prijs van een instapmodel leaseauto!

Wanneer kiest u ervoor om een youngtimer te leasen?

Een youngtimer leasen is vooral interessant:

  • ◼️️ Als u geld in de zaak wilt houden;
  • ◼️ Als u de kosten van de aanschaf wilt spreiden;
  • ◼️ Als u een zeer exclusieve auto koopt die zijn waarde behoudt of zelfs stijgt in waarde. U schaft de auto dan zakelijk aan en neemt hem later privé over.

Financial lease, zo werkt het

Bent u verliefd geraakt op een stoere Ranger Rover, een verlengde Daimler, een imponerende Audi A8 of een andere meesterlijke machine? En kiest u ervoor om niet te kopen, maar de auto te leasen? Tussen dit besluit en het Grote Genieten bevinden zich slechts enkele stappen:

  • ✔ U vindt via ons de youngtimer van uw dromen
  • ✔ U vraagt een offerte aan voor de lease
  • ✔ Er wordt een creditcheck uitgevoerd
  • ✔ Bij akkoord: contract maken en ondertekenen + aanbetaling
  • ✔ Aankoop auto door de leasemaatschappij
  • ✔ Aflevering auto bij Koster & Hogeslag Youngtimers

Bekijk hier ons uitgebreide Youngtimer aanbod.
Vragen over het leasen van een youngtimer? Neem contact op.